a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Latest News

REGŐS VERONIKA

200 HRS YOGA ALLIANCE HOT YOGA OKTATÓ, 50 HRS YOGA TRAPEZE OKTATÓ, 100 HRS GYERMEKJÓGA OKTATÓ “JÓGA MÓKA”, 100 HRS YIN YOGA OKTATÓ, PRANA YOGA DANCE OKTATÓ, 100 HRS

Először a Bikram jógával estem szerelembe. Túlsúlyos tiniként kipróbáltam rengeteg mozgásformát, sportot, de egyetlen egy sem tartott sokáig, míg nem találkoztam a jógával. Az első Bikram jóga órámról majdnem kirohantam, a hőségben csak az kattogott a fejemben, hogy mit keresek én itt? Az óra végeztével jólesően nyugtáztam, hogy túléltem, és egy kellemes érzés töltött el. Mintha egyszerre mozgattam volna át minden egyes porcikámat, futottam volna le egy fél maratont, és izzadtam volna a szaunában. Mondanom sem kell, másnap már újra a matracomon voltam, és kezdetét vette az immár 8 éve tartó jóga szerelem. Olyan mozgásforma ez számomra, ami nélkül nem múlhat el nap, nem nyűg, és ha talán nem is vagyok mindig elhivatott, gyakorlás után még sosem bántam meg, hogy elkezdtem. A hot jóga mindig is közel állt a szívemhez, így végeztem el az Absolute Yoga Academy jóga oktatói képzését, mely egy bővebb, változatosabb asana sorozatot gyakorol az itthon ismert hot jógáknál. Egyaránt erősíti a felső és az alsó testet, miközben átmozgat, felfrissít, megizzaszt és megnyugtat. Folyamatosan képzem magam a Yoga Alliance által elismert, nemzetközi tréningeken, kicsit olyan ez mint a lego, elkezded valahol és jön a többi magától. Mindig vágysz egy kicsit mélyebb tudásra, mindig másra van szüksége a testednek és lelkednek is. Így kerültem a Bryce jóga tréningre, ami egy dinamikusabb, inkább flow típusú óra, ami nem fűtött teremben zajlik. Az órán még  a kis lábujjunk hegyéig is figyelem van a testben. Végül tavaly rátaláltam a trapéz jógára, ami úgy néz ki mint egy függőágy, de mégsem az. Trapéz jóga órán mentesítjük a teljes gerincoszlopot a gravitációtól, és a trapéz segítségével kinyújtjuk a gerincet, tehermentesítve az izmokat, izületeket. Ez egy könnyű gyakorlás, és főleg hátfájós problémákra kínál megoldást, de rengeteg kihívás rejlik benne. Bármelyik típusú jógaórát választod, mindig biztos lehetsz benne, hogy erősíteni fog, rugalmasabbá tesz, fejleszti az egyensúlyodat a testedben és a lelkedben is.

BALOGH ESZTER

200 HRS YOGA ALLIANCE OKTATÓ

“I will make you happy, but first of all, I will make you strong”

Várok mindenkit szeretettel <3

83460F64-96F6-471A-90EC-405AB41367BF

CSÍKI MARIANN

GYERMEKJÓGA OKTATÓ, ÓVODAPEDAGÓGUS,  200 HRS YOGA ALLIANCE OKTATÓ, A Gyermekeink Mozgásáért Egyesület elnöke.

Kismama Jóga

Kamaszkorom óta jógázom, lehet ezért is, de nekem a dinamikus jógairányzatok élvezhetőek igazán. Két gyermeket szültem, amely olyan mély élményt hagyott sejtjeimben, hogy érzem, milyen fizikai felkészültség kell egy szüléshez. Viszont nem csak testi szinten, hanem idegrendszerrel és érzelmi életünkkel is fel kell készülni erre az izgalmas kalandra, amelytől egy lány igazából Nővé válik. Ez egy ősi beavatás, amelyhez szükséged lesz testi-lelki erőre. Dinamikus kismama jóga óráimon ezzel tapasztalásommal-tudásommal igyekszem neked segíteni várandóságodat.  Szeretettel várlak egy kellemes izzadásra, amely egyben biztonságos is mindkettőtök számára.

JAKAB ORSOLYA

BIKRAM JÓGA OKTATÓ, 50 HRS YIN JÓGA OKTATÓ

NAGY ÁGI 

BIKRAM JÓGA OKTATÓ, 50 HRS YIN JÓGA OKTATÓ

Nagy Ági vagyok, több mint 6 éve hozott össze a sors a Bikram jógával. Nincsenek véletlenek. Eddigi életem legjobb döntése volt, hogy elvégeztem a Bikram jóga oktatói tréninget Los Angelesben 2011 novemberében, mely a legmeghatározóbb élményem volt. A hobbim a munkám lett, és imádok minden percet, melyet a jógateremben tölthetek oktatóként vagy gyakorlóként. A Bikram jóga órán tapasztalt élmény, érzés felülmúlhatatlan, és merőben más, mint amilyen mozgásformákat eddig kipróbáltam, hozzá hasonlóval nem találkoztam. Megtapasztaltam a tökéletes és sugárzó egészség érzését már az első alkalmak után. Oktatóként pedig jó látni, hogy jógázóink keményen végig dolgozzák a 90 percet, küzdenek a meleggel, az instrukcióimmal, vannak akik egy kicsit ’’meghalnak’’ óra közben, és azt érzik nincs tovább, de csinálni kell… edzve testüket elméjüket és lelküket, de a végeredmény állandó: boldog mosolygós arcok hagyják el a stúdiót! 🙂 – azt hiszem ez az amiért érdemes tanítani a Bikram jógát. Másik nagy szerelem a yin jóga. A dinamikus Bikram jógagyakorlás során éreztem, hogy kell még valami más is, ami kiegyensúlyozza a yang energiám. A yin lassúsága, megnyugtató csendessége fogott meg. Ez a jógastílus olyan, mint egy ölelés. Egyszerűségével és szépségével segít visszatalálni önmagunkhoz, igazi békére találva!

Namaste

RÉTI KATALIN

BIKRAM JÓGA OKTATÓ, NŐI JÓGA, GERINC JÓGA, CALLANATICS OKTATÓ

11 évig kondicionáló tornát tartottam, 30 évvel ezelőtt az elsők között megnyílt Fitnesz teremben.
Jógázni 18 éves koromban voltam először 😋/1981 Baross utca/ 😋
Akkor még a jóga nem volt ennyire elterjedt, népszerű, de tudtam, hogy 80 éves koromban /ha megélem/😊 életem része marad.
Kereskedelemben dolgoztam, mellette oktattam.
Mosolygós, elégedett arcokat látni az órám végén, nagy töltődés.
Hosszú szünet után a jóga 2006-ban jött vissza az életembe, Bikram jógával.
Sportos a múltam, gondoltam simán menni fog.
Első órán azt hittem meghalok, utána 3 órát aludtam, de éreztem, hogy ez kell nekem.
2011-ben elvégeztem Los Angelesben a tréninget.
Azóta oktatom már 2000 órához közel járok .
Úgy gondolom, hogy jógázni mindenkinek kellene, akkor is, ha más aktív sportot űz, vagy ha még soha nem csinált semmit.
Jóga egy mosógép mindenki számára, / testi, lelki, szellemi felfrissülés, töltődés.
Szeretném ha minél több vendég érezné azt amit a jógázóink már igen.
Az első lépést kell megtenni a célok megvalósításához , a többi jön magától!
Gyere várunk szeretettel.
Soha nincs későn.
Mottóm:
Kellér Dezső
“A lelki kondíció a fontos.
Sosem késő új életet kezdeni.”

SAS ZSUZSANNA

BIKRAM JÓGA OKTATÓ, 50 HRS YIN JÓGA OKTATÓ, GERINC JÓGA OKTATÓ

Igazán boldognak és szerencsésnek érzem magam, hogy olyan hivatásom van, amit szeretettel, örömmel és lelkesedéssel tudok végezni. Gyerekkoromtól kezdve érdeklődtem a különböző mozgásformák, mozgásművészetek iránt, felnőttként már leginkább ezek emberekre gyakorolt hatása, terápiás része vonzott. A jógában mindezeket együtt megtaláltam. Jótékony hatását saját magamon tudtam lemérni, és motivált, hogy ezt az élményt továbbadjam másoknak is. A testtudatosságon keresztül tudatosabbá tudtam válni érzelmi és gondolati világomban, közelebb kerültem önmagamhoz, és ezáltal másokhoz is.
Szeretek erről tanulni, szeretem gyakorolni és tanítani is. 2013 tavaszán végeztem a Bikram jóga, 2015-ben pedig a gerincjóga oktatói képzést.  A legújabb szerelem pedig a yin jóga, képzését 2016 tavaszán végeztem, szeptembertől pedig oktatom is.
Szerettettel várlak az óráimon! Namaste

TÍMÁR VERONIKA

BIKRAM JÓGA OKTATÓ

9 éve kezdtem el Bikram jógázni, és már első alkalommal éreztem, hogy a jóga és különösen a hot jóga az én világom. Azóta gyakorlok más jóga ágazatokat is, és már 4 éve tanítom is a Bikram jógát. Imádom a jóga gyakorlatok statikusságát, összetettségét, hogy a fizikai kihíváson túl, szellemileg, lelkileg is el lehet mélyülni a mozdulatokban. Mindennap tanulok valami újat a testemről, a személyiségemről, minden nap legyőzöm az ego-t, és érzem, ahogy egyensúlyba kerül a testem a lelkemmel. Ezt a szépséget és örömöt próbálom átadni az óráimon, és jó látni, ahogy egy nehéz nap után sikerül mosolyt csalnom egy-egy jógázó arcára.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.