A www.ahimsaconcept.com weboldalt az Ahimsa Concept Nonprofit Kft. Üzemelteti.

Cégjegyzék szám: 01 09 970487
Adószám: 23542451-2-43
Székhely: 1117 Budapest Sopron út 21.
E-mail címe: ahimsaconcept@gmail.com

 1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Ahimsa Concept Yoga Studio által nyújtott terembérletiszolgáltatásokat igénybe vevő Fogyasztó (a továbbiakban: Fogyasztó) jogait és kötelezettségeit tartalmazza.
 2. Ahimsa Concept Nonprofit Kft. és Fogyasztó a továbbiakban együttesen: Felek.
 3. Az ÁSZF minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amelyet a Fogyasztó igénybe vehet.

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

 1. A vásárlás kizárólag online lehetséges készpénzzel a weboldalon található foglaló rendszeren keresztül. 
 1. A vásárlás online bankkártyás fizetéssel lehetséges az OTP Simple Pay rendszerén keresztül. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó OTP Mobil Szolgáltató. Kft. Adószám: 24386106-2-42.
 2. A Fogyasztó a vásárlásával kijelenti, hogy jelen ÁSZF, és a weboldalon közzétett Adatvédelmi tájékoztató feltételeit elfogadja, az Adatvédelmi tájékoztatóban foglalt adatkezelésekhez hozzájárul.
 3. A szerződés nyelve magyar. Jelen dokumentum nem minősül írásban megkötött szerződésnek, tartalma nem kerül iktatásra és archiválásra, így utólagosan nem hozzáférhető, nem visszakereshető.
 4. Az árak forintban értendők.
 5. Az igénybevett szolgáltatás névértékét Ön az Ahimsa Concept Nonprofit Kft. részére fizeti meg.
 6. Az időpont foglalással a foglaló jelentkezők adatait az Adatvédelmi tájékoztatóban található feltételek szerint kezeljük, amely itt található: https://ahimsaconcept.com/adatvedelem

A FOGLALÁS MENETE

Az online foglaló rendszerben szabad időpontra kattintva foglald le a neked tetsző szabad időpontot, mely lehet egy 60 perces óra vagy akár több óra. Minden foglalás egy egész órának számít. Minden megkezdett óra teljes órának számít, melyre az egész óradíjat felszámoljuk. Online fizetési lehetőséggel fizesd ki a foglalásod. Miután véglegesítetted a foglalást emailt kapsz tőlünk a foglalásod részleteivel. Kizárólag a visszaigazoló emaillel rendelkező foglalásokat tekintjük véglegesnek. Ha mindent megkaptál, várunk szeretettel a lefoglalt időpontban. Ha bármilyen oknál fogva esetleg nem kaptál emailt, kérjük jelezd nekünk elérhetőségeinken.

FOGLALÁSOK MÓDOSÍTÁSA

A foglalásod módosítását a foglalás időpontjától számítva minimum 72 óráig tudunk elfogadni díjmentesen.

72 órán belüli módosítás vagy lemondás esetén a foglalási díj 100% -a fizetendő.

Amennyiben a foglalt időpontra nem jelensz meg, a foglalási díj 100%-a fizetendő.

Az időpontodat módosítani az időpont előtti 72 órában, az eredeti foglalásodhoz képesti maximum 2 hetes időintervallumban tudod, egyéb esetben új foglalásnak minősül. Egy foglalást, csak egyszer tudsz módosítani.

Foglalást lemondani vagy módosítani csak személyes kapcsolatfelvétellel tudsz a foglalási adatok megadásával email címünkön.

A foglalások változtatásának jogát fenntartjuk.

FOGLALÁSI DÍJ VISSZATÉRÍTÉSE

A foglalásod lemondásakor, általános szerződési feltételeinknek megfelelően visszatérítjük a visszajáró összeget az OTP Simple Pay rendszeren keresztül.

ÉRKEZÉS

Kérjük a foglalt időpontodra pontosan érkezz. A stúdió 60 perces óránkénti bontásban bérelhető, így kérünk tudatosítsd magadban, hogy ha késel, nem áll módunkban a késés idejével meghosszíbbítani a foglalásod időtartamát.

Kérjük, hogy a foglalásod előtt maximum 5 perccel érkezz, nincs értelme korábban, hiszen foglalt lesz a gyakorlóterem előtted.

TÁVOZÁS

Kérjük légy tekintettel az utánad érkezőkre, így a foglalásod végét pontosan számold ki. Légy figyelemmel arra, hogy mivel sportról, mozgásról van szó, időt kell hagynod az öltözésre is. A foglalásod 60 perce az egész stúdió használatát foglalja magába, így úgy számold ki a nálunk töltött időt, hogy pl. Egy 60 perces foglalásba bele kell férnie egy érkezésnek, öltözésnek, mozgásos foglalkozásnak, zuhanyzásnak, öltözésnek, távozásnak. Ha úgy ítéled meg, hogy 60 perc nem elegendő, foglalj 2 órát egymás után.

A TEREM HASZNÁLATA

A foglalási idő alatt rendelkezésedre bocsátjuk a jóga szőnyegeket, jóga téglákat, hevedereket, jóga párnákat, ezeket díjmentesen tudod használni. A teakonyhában számodra és vendégeid számára koffeinmentes teát és szőlőcukrot díjmentesen biztosítunk.

A bejáratnál elhelyezett cipőtárolóba érkezéskor tedd le a cipődet, a stúdió cipőmentes övezet, váltó papucsot hozhatsz magaddal.

A stúdióba élő állat nem hozható be.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

 1. Az www.ahismaconcept.com weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a www.ahismaconcept.com jogosult. A www.ahismaconcept.com  Ahimsa Conept Brand az Ahimsa Concept Kft. tulajdona,előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.
 2. Az Ahimsa Concept Kft. jogosult a Fogyasztó részére hírlevelet küldeni, amennyiben a Fogyasztó a megfelelő adatai megadásával és az adatkezelési szabályzat elfogadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult.
 3. Az Ahimsa Concept Kft. nem köteles ellenőrizni, hogy a Fogyasztó által a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak, illetőleg helytállóak-e.
 4. A szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos bármilyen kérdésével, észrevételével forduljon az Ahimsa Concept Kft. munkatársaihoz az ahimsaconcept@gmail.com email címen.
 5. A fogyasztói panaszügyintézés írásban történik a ahimsaconcept@gmail.com e-mail címen.
 6. A Ahimsa Concept Kft. -vel szemben felmerülő vitás ügyek (fogyasztói jogvita) egyszerű, gyors, bíróságon kívüli rendezése céljából békéltető testület eljárását kezdeményezheti. Az Ahimsa Concept Kft. székhelye szerint illetékes békéltető testület: Budapesti Békéltető Testület; 1016 Budapest, Krisztina körút 99. III. emelet 310.; levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.:10.
 7. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26) Kormány rendelet rendelkezései az irányadók.
 8. A jelen általános szerződési feltételek Önre mindenkor a vásárlás időpontjában hatályos szövege szerint terjednek ki.
 9. Jelen általános szerződési feltételek, valamint az adatvédelmi tájékoztató a www.ahimsaconcept.com internetes honlapon regisztráció nélkül is megismerhetők és a természetes személyek számára, magáncélra korlátozás nélkül letölthetők.
 10. Tájékoztatjuk Önt, hogy amennyiben az www.ahimsaconcept.com hatáskörén kívülálló, általa nem kontrollálható és neki nem felróható okból nem tudja teljesíteni a Szolgáltatás nyújtásához kapcsolódó kötelezettségeit, az nem minősül szerződésszegésnek. Ilyen, úgynevezett vis maior helyzetnek minősül különösen a háború, polgári felkelés, sztrájk, zavargás, természeti katasztrófa, tűz, robbanás, elektromos energiaszolgáltatás szünetelése, bérelt vonali szolgáltatás kimaradása vagy szünetelése, szükségállapot vagy bármely egyéb hasonló elháríthatatlan helyzet 8a továbbiakban vis maior). Vis maior esetén a www.ahimsaconcept.com kötelezettségei nem teljesítésének vagy részleges nem teljesítésének a felelőssége alól csak olyan mértékben és olyan időtartam erejéig mentesül, amilyen mértékben és amilyen hosszú ideig a teljesítést a vis maior számottevően akadályozza vagy lehetetlenné teszi.
 11. A www.ahimsaconcept.com jogosult a weboldala kínálatát, felosztását, menürendszerét egyoldalúan módosítani.
 12. www.ahimsaconcept.com bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani.

Hatályos: 2021. szeptember 01-től visszavonásig és/vagy módosításáig. Rendelkezéseit csak a hatálybalépését követően kötött szerződésekre kell alkalmazni.